IT-projecten afronden binnen tijd en budget? Bekijk de video en leer hoe!

IT-projecten hebben een reputatie dat ze enorm uitlopen, veel geld kosten en bij alle betrokken partijen ontevredenheid opleveren. Om dit te voorkomen zijn verschillende methodes bedacht, zoals de watervalmethode en de agile- of scrum-methode. Maar in Business Intelligence en data warehouse is de complexiteit vaak zo hoog dat dergelijke methodes ontoereikend zijn en alsnog uitlopen in kosten en tijd. Hoe los je dit op?

Wij gebruiken al meer dan 8 jaar succesvol de Timebox-methode. Jaap Wagenvoort geeft in onderstaand filmpje een helder beeld van hoe deze aanpak werkt. Ontdek in minder dan vier minuten de voordelen van Timeboxing en elimineer ergernis door- en het uitlopen van projecten.

 

Meer weten?
Bel of mail Jaap Wagenvoort

0623872984
jaap.wagenvoort@moreinfo.nl